Selecteer een pagina

Praktische aandachtspunten

  • Meld u zich bij aankomst bij de receptie bij de ingang van het park. Hier liggen twee pasjes voor u klaar. Daarmee heeft u toegang tot het park, de Chalet en verschillende faciliteiten in het hoofdgebouw. Pasjes kunt u na uw verblijf deponeren in de brievenbus bij de slagbomen bij de uitgang. Arriveert u na 17.00 uur (op vrijdag na 20.00 uur)? Meld dit dan vroegtijdig bij de receptie (telefoon 0524 44 21 00). De receptie laat u dan weten waar u de pasjes kunt afhalen.
  • Ondanks dat wij de eindschoonmaak voor u organiseren verzoeken wij u de accommodatie bezemschoon op te leveren (dus: geen vuile vaat, beddengoed afhalen, keuken leeg, magnetron/koelkast schoonmaken, bbq schoonmaken, vuilniszakken weg te gooien). Indien dit niet voldoende gebeurd ontvang je een factuur a € 35 of in ernstige gevallen meer.
  • U betaalt 150 euro borg. Laat u de Chalet netjes en zonder gebreken achter, dan storten wij de borg binnen twee weken terug op uw bankrekening. Is er iets stuk in de Chalet? Of mist u inventaris? Geeft u dit dan aan ons door op de dag van aankomst.
  • In de Chalet zijn huisdieren toegestaan. De huisdieren mogen NIET op de bank en niet op de slaapkamers.
  • In de Chalet is roken NIET toegestaan. Mocht er wel gerookt worden zijn we genoodzaakt om € 50,00 extra schoonmaakkosten in rekening te brengen dit houden we in van de borg.
  • Op het park zijn de tijdelijk maatregelen m.b.t. Corona van toepassing
  • Ook bij het schoonmaken van onze Chalet houden wij hier speciaal rekening mee
  • Helaas is het park niet vuurwerkvrij, dit zou het moeten zijn maar door bezoekers wordt wel vuurwerk afgestoken en hier wordt niet op gehandhaafd. Tevens wordt in de omgeving met carbid geschoten.

TE BOEKEN PERIODE:

Onze chalet is, m.u.v. van de zomervakantie, in overleg elke dag te boeken, mits dit te combineren is met onze schoonmaak en andere boekingen. In de zomervakantie is alleen per week te boeken met als vrijdag de wisseldag.

OFFERTE

Wij zien met regelmaat stunt(dag)prijzen via aanbieders. Voor ons onmogelijk om dit te volgen en eventueel onze prijzen aan te passen. Mocht u een andere aanbieding krijgen, dan willen wij u vriendelijk vragen deze open met ons te delen. Wij zullen trachten ons best te doen u dan een aangepaste aanbieding te doen.

BETALING

De vermelde prijs is de totaalprijs inclusief energie (max. 20 kWh/ nacht*) eindschoonmaak. exclusief (verplicht) huisdierentoeslag (€ 25,00) en reserveringskosten(€ 32,50). toeristenbelasting (€1,05) per persoon per nacht alle leeftijden, bedlinnenpakket (€15 p.p.), borg (€ 150,00).

Het restant van de borgsom ontvangt u binnen 2 weken na uw vakantie retour bij netjes achterlaten van het huis ” afgehaalde bedden, verwarming op vriesstand, koelkast op de laagste stand, bezemschoon, koelkast en oven netjes”.

Aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur.

Wilt u eerder komen, of later vertrekken, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

*N.b.
Gemiddeld verbruik per dag 25-30 kWh. 
Verrekening via slimme meter.
Verrekening vindt plaats met de borg.
Tarief: €0,80 kW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 9% Btw.

Na reservering dient u binnen 1 week 20% van het totaalbedrag over te maken het restant moet 6 weken voor de aankomstdatum zijn voldaan.

ANNULERING

Annulering tot 6 weken voor de aankomstdatum geheel gratis

Annulering tot 5 weken voor de aankomstdatum 20% van de kosten (minimaal € 75,00)

Annulering tot 2 weken voor de aankomstdatum 25% van de kosten (minimaal € 75,00)

Annulering tot 1 week voor de aankomstdatum 100% van de kosten.(minimaal € 75,00)

Kosteloos annuleren:

Als u vanwege nieuwe officiële coronamaatregelen niet in onze chalet kunt verblijven, dan krijgt u uw volledige kosten terugbetaald.

Contact gegevens:

Carmen Nijkamp.

Boslaan 1chalet 59, 7783 DD te Gramsbergen.

Telefoon 0031 -653473626.

Website www.vakantiehuisjeingramsbergen.nl.

E-mail vakantiehuisjeingramsbergen@gmail.com.

BTW nummer NL 003630745B49.